In samenwerking met admin 11:19 Uncategorized

Wij bieden innovatieve financieringsoplossingen voor ondernemers, vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars

Ondernemers op een makkelijke manier toegang bieden tot een (her)financiering voor hun pand. Met dat doel werd Mogelijk in 2016 opgericht. Na de kredietcrisis werd het voor mkb-ondernemers steeds moelijker om bij de traditionele banken een financiering af te sluiten. “Mogelijk biedt een verfrissend en innovatief alternatief,” vertelt Marcel Doornbos. Hij is als Regiomanager werkzaam vanuit Assen en aanspreekpunt voor intermediairs in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel

“Mogelijk is niet zomaar een geldverstrekker. Wij zijn een platform dat ondernemers en investeerders met elkaar verbindt. We brengen vraag naar- en aanbod van kapitaal samen. Bij ons financieren investeerders de zakelijke hypotheek van ondernemers.”

Lenen vanaf € 50.000

Ondernemers die een bedrijfspand willen aankopen, ontwikkelen of herfinancieren, kunnen bij Mogelijk makkelijk via de website een aanvraag indienen. “We werken daarbij graag samen met intermediairs. Onze vastgoedspecialisten beoordelen financieringsaanvragen en binnen twee werkdagen is er duidelijkheid of Mogelijk kan financieren. Lenen kan al vanaf € 50.000. De zakelijke hypotheken van ondernemers worden gefinancierd door ons netwerk aan private investeerders. Dit kan een rechtstreekse financiering zijn via ons platform óf een financiering vanuit Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Vanuit het fonds worden meerdere zakelijke hypotheken gefinancierd. Onze accountmanagers bekijken welke financiering het best past.”

Het financieren van zakelijke hypotheken is onze niche

Naast deze twee manieren van financieren bieden we vastgoedbeleggers de Verhuurhypotheek en als een ondernemer zelf een investeerder kent die bereid is te financieren, dan biedt Mogelijk Bring Your Own. Marcel: “Dit is een unieke dienstverlening waarbij wij ervoor zorgen dat de lening tussen twee bekenden wordt beheerd volgens duidelijke regels en procedures. Dit biedt gemoedsrust en voorkomt dat de persoonlijke relatie onder druk komt te staan door onverwachte of onaangename verrassingen. Al onze financieringsoplossingen hebben betrekking op vastgoed, het financieren van zakelijke hypotheken is de niche waarin wij opereren.”

Efficiënt financieringsproces

“Een van de grootste voordelen van Mogelijk is de efficiëntie waarmee wij financiering kunnen realiseren”, vervolgt Marcel. “Daarnaast bieden wij flexibiliteit in voorwaarden en aflossingsmogelijkheden, wat voor veel ondernemers essentieel is. Wij begeleiden intermediairs, ondernemers, vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars door het hele proces, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke financiering. Ben je intermediair en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op onze website of neem gerust contact met mij op, ik kom graag kennismaken en mijn enthousiasme met je delen!”

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten