In samenwerking met Sijperda Verhuur 15:51 Bouw

Het gemak van huren bij Sijperda Verhuur

Ruim dertig jaar geleden openden de deuren van Sijperda Verhuur. Sindsdien weten zowel de professionele aannemers, schilders, stratenmakers en hoveniers als de particuliere klussers dit bedrijf te vinden. Feitelijk alles wat je op een bouwplaats of in en om huis nodig kunt hebben. De missie van Sijperda is om geruisloos en snel te leveren.

Het juiste materieel

Het bedrijf heeft voor elke denkbare klus het juiste materieel in huis. Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef- of hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschappen voor tuin, hout, metaal en beton.

Deskundige service

Naast de verhuur kunnen klanten ook een beroep doen op de specialismen van Sijperda. Dit betekent dat ze van A tot Z meedenken en klanten zowel van materieel als services kunnen voorzien. Het gaat dan bijvoorbeeld om de berekening en constructie van steigers of bouwliften, het reinigen van toiletten of montage van klimaatinstallaties. En ook de inrichting van bouwplaatsen en evenementen behoort tot hun specialismen.

Milieubewust

Sijperda Verhuur volgt ontwikkelingen op de voet en springt in op nieuwe, innovatieve oplossingen. Daarbij is de focus de afgelopen jaren steeds meer op duurzaamheid komen te liggen. Bij de samenstelling van het assortiment houden ze bij Sijperda Verhuur rekening met energieverbruik, uitstoot, geluidsproductie, recyclebaarheid en veiligheid.

Een voorbeeld is de komst van 100-procent elektrische shovels van het merk Giant. Geen stank, geen lawaai en vriendelijk voor het milieu. Daarmee zijn de shovels ook perfect in te zetten in bedrijfshallen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden. En dit apparaat heeft een groot accupakket: 8 uur aaneengesloten werken is haalbaar. Binnenkort verwachten ze ook uitstootvrije, duurzame 4-tons trilplaten aan te bieden, als eerste verhuurder in NoordNederland. En het bedrijf heeft nog veel meer oplossingen om emissieloos te werken.

Veiligheid

Minstens zo belangrijk is veiligheid. Bedrijf en personeel zijn daarom VCA-gecertificeerd. Werknemers werken met de juiste, persoonlijke beschermingsmiddelen. En het materieel wordt tijdig gekeurd volgens de eisen van wettelijk bevoegde instanties.

Gemak

Met 12 vestigingen in de noordelijke helft van Nederland en een eigen expeditie zijn de lijnen kort en kan Sijperda snel schakelen. Dat is ideaal in een tijd waarin de bouw op volle toeren draait. Echt handig is dat het mogelijk is om 24/7 online te reserveren; op het moment dat het de klant uitkomt.

I: sijperda.nl
E: info@sijperda.nl
T: 0900- 7474747

(Visited 16 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten