In samenwerking met Mister Laminaat 17:11 Bouw

Investeren in eigen woongenot

„Eigenlijk zijn we een vreemde eend in de bijt”, zegt Albert Seldenrust, eigenaarvan Mister Laminaat in Gorredijk. „We hanteren prijzen voor ons laminaat enparket die aan outlet doen denken, maar wij zijn meer dan dat. We hebben veelvoorraad in eigen winkel maar tegelijkertijd leveren we de hoogst mogelijkekwaliteit en gaan we voor de laagste prijzen en volledig ontzorgen.

Tien tot twintig jaar genieten
Wil je investeren in eigen woongenot? Misschien heb je een nieuw huis gekocht. Misschien moet de vloerbedekking toch maar eens vervangen worden. Dan is al gauw de vraag: ‘Hoe nu verder?’ „Daar komt veel achterweg”, zegt Albert. „Vragen
over hoeveelheden, kwaliteit en bijpassendeplinten. Vragen over bezorging, het leggen van de vloer en over prijsstelling. Voor een zolderkamertje waar je nauwelijks komt is dat misschien niet zo spannend, maar als je een woning met vloerverwarming wilt voorzien van een mooie vloer en daar zo’n tien tot twintig jaar van wilt genieten, dan moet je de juiste keuzes maken.

Vochtigheidsgraad bepaalt mede je keuze.
Wij kennen de eigenschappen van onze producten en kunnen de klant helpen een goede beslissing te maken. We hebben 350 soorten laminaat in ons assortiment en meer dan 175 soorten plinten van allerlei soorten en hoogtes. Zo’n variatie in plinten is vrij uniek. Een plint heeft, in mijn idee, niet alleen een functie, maar is ook een belangrijk detail voor de gewenste uitstraling. Met een groot assortiment kun je de puntjes beter op de i zetten. En, vooraf bekijken hoe het er in jouw woning uitziet kan ook met onze app.

Ontzorgen

Dan zijn er ook nog praktische vragen. Ik heb het pas over een aantal weken nodig, kan het hier in opslag? Hoe veel heb ik eigenlijk nodig, ik heb geen kar om het op te halen en kan het ook gelegd worden? „Elke vraag beantwoorden we met ja, natuurlijk. Ontzorgen is alles uit handen willen en kunnen nemen.

” ‘Met een groot assortiment kun je de puntjes beter op de i zetten’ „

Ik zit al lang in dit vak en mijn focus is steeds meer komen te liggen op iemand helpen, goed luisteren en problemen oplossen. Daar word ik zelf het meest blij van. Met een dergelijke mindset en transparantie over de kosten, kom je er altijd uit met elkaar”, besluit Albert.


misterlaminaat.com

(Visited 13 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten