In samenwerking met Eijgen Finance 15:03 Bouw, Business to Business

Sterk en doortastend

In 2022 zijn Sjon van Veen en Thomas Peters gestart met Eijgen Finance Groningen Stad en met Fortior Hypotheken. Eijgen Finance is een krachtige landelijke franchise formule die zich specialiseert in vastgoed- en MKB-financieringen en onafhankelijk opereert met een breed netwerk van financiers. Fortior Hypotheken is in het bezit van een AFM vergunning en richt zich op de particuliere hypotheekmarkt.

Waar klanten van traditionele grootbanken steeds vaker tegen een muur aanlopen, kijken wij breder en onafhankelijk wat er in de markt speelt en als alternatief aangeboden wordt om zo de klant optimaal te kunnen helpen aan een passende financiering. „Door verder te kijken dan de traditionele grootbanken, vinden we voor ieder financieringsvraagstuk wel een passende oplossing. Ons netwerk en de ingangen bij de diverse financieringspartijen spelen daarbij een cruciale rol. „Als de klant bij ons een financieringsvraagstuk neerlegt, is die verzekerd van een snelle en scherpe oplossing.’’ Dat maakt onze manier van werken sterk en doortastend,” aldus Van Veen.
Wij helpen ondernemers aan een passende financiering voor verscheidene projecten, van wonen tot commercieel en van bestaande bouw tot nieuwbouw voor de verhuur en voor eigen gebruik. Onze flexibiliteit blijkt uit de diversiteit van de projecten. Dit laat zien dat we in staat zijn om te voldoen aan verschillende en complexe financieringsbehoeften in de vastgoedsector.


Binnen Eijgen Finance hebben wij als franchisenemer nog een ander belangrijk ijzer in het vuur welke al veel aftrek vindt bij vastgoed ondernemers. Jild (Fries voor geld) verstrekt overbruggingsfinancieringen aan ondernemers en vastgoedbeleggers. Op deze manier kunnen zij bijvoorbeeld een transformatie project realiseren en kan er nadien geherfinancierd worden bij een reguliere vastgoedfinancier. De financieringen worden verstrekt door particuliere investeerders en kunnen alleen worden aangevraagd via een adviseur van Eijgen Finance. Jild werkt doeltreffend en zorgt voor maatwerk: met leensommen van 100.000 tot drie miljoen euro kunnen snel overbruggingsleningen worden aangevraagd. Ook hier zet Eijgen Finance zijn uitgebreide eigen netwerk in. Particulieren of partijen die het interessant lijkt om te investeren zijn ook van harte welkom om de mogelijkheden eens nader te bespreken.


Fortior Hypotheken
Fortior Hypotheken is dé intermediair voor onafhankelijk hypotheekadvies in Noord en Oost-Nederland. Fortior Hypotheken adviseert starters, doorstromers én ondernemers bij het afsluiten van hun hypotheek. „We zijn gespecialiseerd in het adviseren van de ondernemer in privé op het gebied van hypotheken, vermogen en andere financiële vraagstukken. We zijn aangesloten bij alle banken en overige hypotheekverstrekkers op de Nederlandse markt en kennen de markt van makelaars en taxateurs goed. Op deze manier kunnen we snel en breed schakelen in een financieringstraject en mensen echt vooruithelpen met een passende hypotheek. Begeleiding vanaf het begin tot het eind middels een persoonlijke aanpak is de kracht van ons kantoor.” aldus Van Veen. Onze jarenlange ervaring met hypotheken zorgt ervoor dat we op maat gemaakte oplossingen kunnen aanbieden die aansluiten bij elke specifieke situatie. Persoonlijk contact en aandacht voor de klant staan daarin centraal.


“Wij begeleiden de klant vanaf het begin. Die persoonlijke aanpak is de kracht van ons kantoor.”


Recent hebben we onze dienstverlening nog verder verbreed met de samenwerking met Erwin Berghuis. Erwin is gespecialiseerd in hypotheken voor expats en werkt door het gehele land. Deze markt is sterk groeiende en vergt weer een andere vorm van expertise en kunde. Met deze brede aanpak hebben we alle benodigde kennis en ervaring in huis om het verschil te maken.

Ons eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kan op een van onze kantoren of bij jou thuis. Wij helpen je graag verder.


eijgenfinance.nl
jild.nl
fortiorhypotheken.nl

(Visited 186 times, 7 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten