In samenwerking met Dakwerk Assen B.V. 10:16 Bouw

Uit alles spreekt de kwaliteit

Het aanbrengen van dakbedekking steekt erg nauw. Daar weten ze bij Dakwerk Assen B.V. alles van. Een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in kunststof, EPDM Resitrix, bitumineuze dakbedekkingen en zinkwerk, waar kwaliteit met hoofdletters wordt geschreven. Zo wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van A-kwaliteit en wordt gewerkt met jaarlijks gekeurde gereedschappen, ladderliften, brandblussers, et cetera. Immers, de klant, zowel particulieren als bedrijven, moet er van verzekerd zijn dat het dak voor vele jaren datgene doet waarvoor het is bedoeld.

Zomaar dakbedekking aanbrengen is er bij Dakwerk Assen dan ook niet bij. „We doen altijd onderzoek naar de situatie”, zegt eigenaar Soliman Shadida. „Vanwege het veranderende klimaat krijgen daken tegenwoordig veel meer te verduren. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij grote hoeveelheden regen of sneeuw op het dak blijven liggen. Dat zorgt voor enorm veel gewicht. Daarom kijken wij altijd naar de draagbalken. Zijn die niet dik genoeg, of liggen ze te ver van elkaar, dan adviseren we altijd om deze te vervangen en de afstand aan te passen.”


Sedum dak
„Zo willen steeds meer mensen een sedum dak, waardoor er een enorm gewicht op het dak komt. Ook dan is het van belang de onderliggende balken en de afstand ertussen goed te controleren.” Sterker nog, voordat Dakwerk Assen de sedum aanbrengt, laat men het dak onder water lopen, zodat mocht er nog lekkage zijn, dit meteen kan worden aangepakt. Het zegt iets over de nauwkeurige manier waarop Dakwerk Assen te werk gaat. „Te vaak komen wij bij klanten die voor een goedkope oplossing gingen”, legt Soliman uit. „We komen soms de meest vreemde situaties tegen, met voor de bewoners vaak vervelende gevolgen.”


10 jaar garantie
Het is niet voor niets dat Dakwerk Assen de meeste klanten via mond tot mond reclame krijgt. „Kwaliteit gaat bij ons boven alles, net zoals veiligheid, we zijn VCA gecertificeerd, en werken netjes. Na afloop lopen we het werk altijd met de klant na. We willen geen klachten achteraf hebben. Is er wel een fout gemaakt, het is en blijft tenslotte mensenwerk, dan herstellen we dat meteen. Daarnaast geven we 10 jaar garantie op ons werk, in combinatie met een onderhoudscontract. We komen dan één keer per jaar langs voor een controle. Want, als een dak eenmaal is gelegd, wil dat niet zeggen dat je het niet in de gaten moet houden. Dankzij dit contract kunnen we eventuele kleine onvolkomenheden meteen repareren, waardoor het dak langer meegaat.”


Vertrouwen

Dakwerk Assen is vooral in de drie Noordelijke provincies actief, maar het grootste dakwerk dat men legde, was bij een bedrijf in Hengelo, namelijk 12.000 vierkante meter. „Dit hebben we samen met een collega dakdekker gedaan. Een prachtige klus, maar dat neemt niet weg dat wij zowel grote als kleine daken met dezelfde precisie en nauwkeurigheid leggen. Zo staan we al 15 jaar bekend en dat vertrouwen in ons bedrijf willen we niet beschamen.”

Dag van de Bouw
Dakwerk Assen B.V. is geopend op de Dag van de Bouw. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 14.00 uur de werkplaats in Assen bezoeken en in gesprek met Soliman, bijvoorbeeld waar een goed dak aan moet voldoen. Adres: Australiëweg 10.


Australiëweg 10
9407 TE ASSEN
+31 (0) 592 34 23 49
info@dakwerkassen.nl
dakwerkassen.nl

(Visited 46 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten