In samenwerking met Meiwurkje uitzendbureau 09:54 Business to Business, Werk

Uitzendbureau met de persoonlijke touch

Rob de Jong, eigenaar Meiwurkje uitzendbureau en Anton de Jong, HR adviseur, ontvangen ons gastvrij en leggen uit: „wij zijn van laagdrempeligheid. Kennismaken, dat is het eerste dat van belang is. Hoe kan ik je helpen als ik niet weet wie je bent en waar je voor staat”, zegt Anton. Ieder mens komt het best tot zijn recht als hij daar werkt waar zijn passie en talenten liggen. Wij willen ‘meiwurkje’ aan de juiste match.”

De persoonlijke touch

„We gaan voor een persoonlijke benadering en de persoon staat voorop”, zegt Rob. „Dat zegt natuurlijk iedereen. Maar ja, het is écht waar. We vinden het heel mooi als een ‘meiwurker’ na een bepaalde periode vast bij de opdrachtgever aan de slag kan.”

„Wij helpen ook mensen die niet precies weten wat ze willen. Ook jongeren die nog zoekende zijn en mensen die toe zijn aan verandering kunnen zich via Meiwurkje oriënteren op verschillende branches waarvan de bouw één is. Wij zijn daarin de spil en brengen interesses en vragen bij elkaar. Die missie kun je alleen kleinschalig uitvoeren. Dat past bij onze persoonlijke benadering.”

Uniek concept

Meiwurkje bestaat inmiddels 12 jaar. „We hebben tevens ruim 30 jaar ons administratiekantoor”, legt Rob uit. In de jaren ’10, tijdens de economische crisis, merkte ik vanuit de bedrijven die ik bijstond dat er een behoefte ontstond aan een flexibele schil. Samen met Wim en Anne, zijn we toen Meiwurkje begonnen.” „Natuurlijk moet er brood op de plank komen, maar we doen het ook om te helpen. Zo hebben we tijdens de crisis een bouwbedrijf behoed voor faillissement door tijdelijk het gehele personeelsbestand over te nemen. Dat gaf zowel de ondernemer als het personeel lucht en zekerheid. Wat hebben we toch mooi werk, denk je dan.”

„Onze expertise als administratiekantoor en als uitzendbureau geeft daarbij extra voordelen. Arbeid, arbeidsrecht, belastingregelgeving en dergelijke liggen dicht bij elkaar en vullen elkaar aan. Daarmee hebben we een uniek concept dat meerwaarde biedt.”

„We staan in de bouwspecial om te benadrukken dat ook mensen uit de bouw- en techniekwereld bij ons terecht kunnen”, zegt Anton. „We houden van duidelijke taal en afspraak is afspraak. Ik kom uit de techniek en dat helpt om die goede match te vinden. Dus, wil je werken in de bouw, kom dan Meiwurkje.”

www.meiwurkje.nl

(Visited 14 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten