In samenwerking met Business Queens Events 15:56 Business to Business

Voel je speciaal op het Business Queens Event

Karin Langhout-Elzinga en Marcella Andringa delen ambitie, flair, persoonlijke ontwikkelingen ondernemerschap. Daar maken ze een exclusief feest van in de bijzondere ambiance vanElevé in Leeuwarden. Noteer het maar in de agenda: 16 september 2022. Maar deze keer alleen voor vrouwen.

Saai zijn ze zeker niet, uitgesproken en overtuigend wel. Enthousiast vertellen ze over hun eerste gezamenlijke event. Al veel eerder bedacht, maar corona gooide roet in het eten. Nuis het zover, ze mogen los. Er is plaats voor 100 vrouwen in business, ondernemers en professionals die werelds denken, zoals Karin en Marcella het noemen. ,,We richten ons op ondernemende vrouwen die in stijl het verschilwillen maken. Wij willen dat ze zich speciaal voelen. Inspireren, empoweren en de Business Queens op de kaart zetten, dat is ons doel. Het event is een ode aan de vrouw, in stijl en met kwaliteit. Met aandacht voor persoonlijk leiderschap, gastsprekers zoals Pernille La Lau, salonpresentaties van modedesigners, buitengewone smaakvolle gerechten en sfeervolle muziek”, vullen ze elkaar aan.

Wie zijn deze ondernemende vrouwen die dit event organiseren? Marcella Andringa, winnaar Friese Vrouw in de media award 2018, sinds 2008 presentator en eigenaar van Marcella Stijlinspirator: ,,Mijn motto is ‘Laat zien waar jij voor staat’. Ik wil mensen en bedrijven bewustmaken van hun unieke kracht, ze vooruit helpen. Ik ben creatief, doelgericht en heb de driveanderen te helpen naar meer zichtbaar succes. Ik werk vanuit passie om uitstraling van mensen en bedrijven te verbeteren, hun expertise te profileren en te zorgen dat ze meer zelfvertrouwen en impact hebben.” Karin Langhout-Elzinga adviseert en ondersteunt als zelfstandig professional, ondernemers van bedrijven die in ontwikkeling zijn of toe zijn aan een volgende (groei-)fase. Dit doet ze met haarbedrijf Karin Projects. Ze richt zich op strategie, beleid en de interne organisatie (-processen). ,,Als ‘co-piloot’ van ondernemers help ik ze graag verder in hun business en persoonlijke ontwikkeling. Ik ken Marcella van een business kookclub en we delen dezelfde passie voor stijl, voor anderen van betekenis willen zijnen jezelf laten zien. Wat we delen naast ondernemen en werken is onze maatschappelijke inzet.”

Geen mannen op het event? „Nee, deze keer niet, behalve onze co-presentator Cor de Graag. Dat wil niet zeggen dat we ons alleen richten op vrouwen in business, zeker niet! Maar op 16 september willen we vrouwen zich speciaal laten voelen, het programma begint om 16.30 uur. Meld je vandaag nog aan!”

Aanmelden: businessqueensevents@gmail.com

(Visited 8 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten