In samenwerking met Vloer en Gordijn.nl 09:23 Bouw

Altijd een oplossing voor uw vloer- en raamdecoratie

Het begon ruim 10 jaar geleden met een online shop voor vloeren en gordijnen. Niet veel later volgde de eerste fysieke winkel, 650 m2, in Assen en 2 jaar geleden kwam er een winkel met een oppervlakte van maar liefst 1.500 m2 in Groningen bij.

PVC vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, tapijttegels, plinten, ondervloeren, echt alles op het gebied van vloeren is bij Vloer en Gordijn.nl te vinden. Datzelfde geldt voor gordijnen, die in allerlei kleuren en patronen te krijgen zijn. Eigen stoffeerders, een goede klantenservice en interieurstylisten doen de rest.
Het is niet voor niets dat zowel ondernemers als particulieren Vloer en Gordijn.nl weten te vinden. Toen het bedrijf begon was het een hype om via internet te bestellen en de vloeren en gordijnen rechtstreeks via de leverancier te leveren. „Maar steeds vaker werden we door klanten gevraagd of ze onze zaak konden bezoeken. Ze wilden datgene wat ze bestelden voelen, zien en ervaren”, zegt Patrick de Graaf in de prachtige, ruime winkel in Groningen.
„Hier kunnen klanten ervaren hoe een vloer eruit ziet, hoe het in een bepaalde ruimte lijkt. Dat betekent niet dat online naar de achtergrond is verdwenen. Er zijn ook mensen die precies weten wat ze willen en dat tegen aan aantrekkelijke prijs bij ons bestellen.”


Oplossingen
Vanzelfsprekend stellen zakelijke klanten andere eisen aan de vloer dan de particulier. „Bij bedrijven en organisaties wordt de vloer meestal intensiever belopen en dat vraagt om andere oplossingen. De particulier kiest vaak voor een vloer waarbij de vloerverwarming goed tot z’n recht komt. Ja, pvc is populair, en veel klanten kiezen daarbij voor het visgraatmodel.” De trends worden vaak bepaald door wat mensen op internet, op televisie, instagram, pinterest en de vakbladen zien. „We zien dat altijd in de vraag terug.”


Veel keuze
Vloer en Gordijn.nl wil elke klant kunnen bedienen. „We hebben voor elke portemonnee een oplossing, omdat we vinden dat iedereen een mooie vloer en fraaie gordijnen in huis moet kunnen hebben. Daarom hebben we hier in Groningen ook zoveel keuze. Als je hier niet kunt slagen, dan slaag je nergens.” Het opvallende is dat de prijzen op internet, waar scherpe prijzen noodzakelijk zijn, ook in de winkel worden gehanteerd. „Daarin maken we inderdaad geen onderscheidt.”
Voordat vloeren worden gelegd of gordijnen worden opgehangen, meten de stoffeerders van Vloer en Gordijn.nl de maten zelf in. „Daarover mogen geen misverstanden bestaan en dat inmeten doen we gratis”, zegt De Graaf. Vloer en Gordijn.nl is aangesloten bij het CBW en de garantiebepalingen worden naadloos overgenomen. „Dat biedt de klant zekerheid en dat, in combinatie met de uitgebreide keuze die men bij ons heeft, zorgt ervoor dat we ons prima op deze markt kunnen onderscheiden.”


vloerengordijn.nl
Ketellapperstraat 3K | 9403 VS ASSEN
0592-421214
Peizerweg 86A | 9727 AK GRONINGEN
050-2600289

(Visited 10 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten