In samenwerking met Brandsma Koffie 12:03 Agri & Food, Business to Business

Brandsma, de koffiespecialisten van het noorden

Brandsma Koffie in Bolsward is al meer dan 130 jaar een begrip. Ontzorgen op het gebied van koffie, thee en apparatuur en bijbehorende service. De groei van voor corona is weer terug. Nog even geduld en dan kan ook de nieuwbouw beginnen.

Arthur Egeter en Albert Klooster zijn samen goed voor bijna zes decennia in koffie en thee. Als salesmanagers voor respectievelijk Horeca en OCS (kantoor en bedrijven) zijn ze de bijna spreekwoordelijke invulling van familiebedrijf Brandsma dat wordt geleid door de vierde generatie, Menno Brandsma. Van kruidenier in koffie naar de koffiespecialist van het noorden. „En wat daar bijkomt”, zeggen ze allebei lachend. „De lijn Amsterdam-Almelo steken we vaker over. Ook in Limburg en België kennen ze Brandsma Koffie. En aan de Amsterdamse Zuidas natuurlijk, want daar zetelt TopBrewer, de dochteronderneming die gespecialiseerd is in gestileerde koffiemachines die volledig bedienbaar zijn via een app. Sinds twee jaar prijkt met trots – en als in een van de weinigen in koffie- het predicaat Hofleverancier aan de gevel, als bijzondere blijk van waardering op professioneel en maatschappelijk gebied. Het is een blijk van vertrouwen dat veel mensen en bedrijven stellen in Brandsma”, stellen beide salesmanagers met plezier vast.


Altijd en overal kwaliteit
Koffie vormt het hart van de Brandsma’s en iedereen die er werkt. Van bonen voor kantoren, bedrijven of thuis tot en met compleet ingerichte koffiecorners voor de horeca. Van de eigen koffiemerken Ús Kofje en IJzersterk, een goed assortiment machines tot en met servicedienst, de eigen bestelapp In-One en routeverkoop. „We nemen de smaak van koffie en het ontzorgen van onze klanten heel serieus. Koffie heeft zich ontwikkeld van bruin en warm tot smaakvolle beleving. Mensen willen het liefst horecakwaliteit thuis en op de werkplek”, stelt Albert Klooster. „Voeg daaraan toe dat snelheid altijd en overal een ding is en je weet wat je te doen staat”, vult Arthur Egeter aan. „Of het nu over de horeca gaat of over kantoor of thuis, mensen willen graag snel een kopje koffie van goede kwaliteit en smaak.” Albert Klooster: „Corona heeft dat versterkt, omdat mensen thuis meer gingen investeren in koffies en machines. Met die kwaliteit, beleving en verwachting zijn wij iedere dag bezig zijn. Wij mogen ons daarom gerust de specialist van het noorden noemen. Een gezond bedrijf en werkgever met toekomst die open staat voor mensen met passie voor koffie!


Nog even geduld. Na de zomer gaat de voorbereiding van de nieuwbouw van het nieuwe, duurzame bedrijfspand in Bolsward beginnen met sloop van het oude gebouw. „We kijken er enorm naar uit. We krijgen extra ruimte, er komt een verdieping bovenop. En er komt een belevings- en trainingcentre op de begane grond voor onze klanten en relaties. Zij zijn immers onze ambassadeurs die ons aanbevelen, met elk kopje dat ze schenken aan personeel of gasten. In die nieuwe ruimte krijgen we alle ruimte om het mooie verhaal van koffie en van Brandsma te vertellen en te laten beleven. Ruimte voor meer innovatie in een duurzame omgeving.”

www.brandsmakoffie.nl

(Visited 96 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten