In samenwerking met Sijperda Verhuur 16:34 Bouw, Business to Business

Duurzaam huren met gemak

Ruim 33 jaar geleden openden de deuren van Sijperda Verhuur. Sindsdien weten zowel professionals zoals aannemers, schilders, stratenmakers en hoveniers alsook de particuliere klussers dit bedrijf te vinden. Sijperda verhuurt feitelijk alles wat je op een bouwplaats of in en om huis nodig kunt hebben. De missie van Sijperda is om geruisloos en snel te leveren.

Het juiste materieel
Het bedrijf heeft voor elke denkbare klus het juiste materieel in huis. Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef- of hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschappen voor het bewerken van tuin, hout, metaal en beton.


Deskundige service
Naast de verhuur kun je ook een beroep doen op de specialismen van Sijperda. Dit betekent dat ze je zowel van materieel als services kunnen voorzien en van A tot Z met je meedenken. Het gaat dan bijvoorbeeld om de berekening en constructie van steigers of bouwliften, het reinigen van toiletten of montage van klimaat-installaties. En ook de complete inrichting van bouwplaatsen en evenementen behoort tot hun specialismen.


Duurzaam
Sijperda Verhuur volgt ontwikkelingen op de voet en springt in op nieuwe, innovatieve oplossingen. Daarbij is de focus de afgelopen jaren steeds meer op duurzaamheid komen te liggen. Bij de samen-stelling van het assortiment houden ze bij Sijperda Verhuur rekening met energieverbruik, uitstoot, geluidsproductie, recyclebaarheid en veiligheid.
Een voorbeeld is de komst van de nieuwe 50kWh accupacks, waarmee ze een volgende stap maken in de verduurzaming van bouwplaatsen. Hiermee kunnen hun klanten flinke brandstofbesparing en CO-reductie realiseren. Standalone is dit accupack de ideale oplossing voor locaties waar tijdelijk geen stroomvoorziening beschikbaar is. In combinatie met zonnepanelen of een aggregaat kan dit accupack ingezet worden als langdurige, zelfvoorzienende of hybride stroomvoorziening. Sijperda voorziet je graag van advies voor jouw specifieke situatie. En het bedrijf heeft nog veel meer oplossingen om emissieloos te werken.


Gemak
Met 12 vestigingen in de noordelijke helft van Nederland en een eigen expeditie zijn de lijnen kort en kan Sijperda snel schakelen.

Echt handig is dat je 24/7 online kunt reserveren via de webshop; op het moment dat het jou uitkomt.


I: www.sijperda.nl
E: info@sijperda.nl

(Visited 21 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten