In samenwerking met Paas Totaalafbouw 10:00 Bouw

Familiebedrijf Paas’ Groot(S)’ in Totaalafbouw

Paas Totaalafbouw ontzorgt haar opdrachtgevers door de volledige binnenafbouw voor haar rekening te nemen. Het Emmer bedrijf levert en plaatst binnenwanden en cementdekvloeren in onder meer kantoorgebouwen en woningen.

Ook zijn ze expert als het gaat om stukadoor, spackspuit- en tegelwerk. Ook voor vastgoedonderhoud zijn ze de Emmenaren in te schakelen. Daarnaast is Paas gecertificeerd buitengevelisolatie-specialist. ‘Groot(s) in totaalafbouw is daarom ons motto’, aldus directeur Hendri Paas.


De Emmenaar (51) vormt samen met broer Johnny (47) de directie van Paas Totaalafbouw aan de Cornelis Houtmanstraat in Emmen. Hendri neemt het commerciële deel voor zijn rekening. Zijn broer is verantwoordelijk voor de technische gang van zaken binnen het bedrijf. De broers zijn op de werkvloer begonnen en kennen dus het klappen van de zweep. ‘Van stukadoorswerk tot werkvoorbereiding tot management, we hebben alles gedaan,’ aldus Paas. Het bedrijf richt zich vooral op de zakelijke markt, maar ook particulieren opdrachtgevers zijn welkom. Zij kunnen terecht in de showroom aan de Cornelis Houtmanstraat.


Aanspreekpunt

Het inschakelen van Paas Totaalafbouw scheelt de opdrachtgever veel tijd en moeite. ‘Je hebt dankzij ons maar een aanspreekpunt nodig voor bijvoorbeeld wanden, vloeren, plafonds en gevelafwerking. Van de cementdekvloer tot het laatste stukje behang, wij regelen het. Je moet er niet aan denken dat hier verschillende bedrijven ingeschakeld voor moeten worden. Dat is niet efficiënt en maakt de kans op vertragingen en budgetoverschrijdingen groot. Wat we doen scheelt dus niet alleen tijd, maar voorkomt ook veel kopzorgen. Dit is echt een toegevoegde waarde van ons bedrijf.’

De innovatieve onderneming is actief in heel Noord en Oost-Nederland en er werken bijna 100 mensen. In Emmen was het onder meer betrokken bij de transformatie van het voormalige belastingkantoor in het centrum. Het markante kantoorgebouw kreeg een woonbestemming met 82 appartementen. Een klus waarbij de mannen van Paas Totaalafbouw metalstudwanden en plafonds plaatsten. ‘Een uitdagende opdracht waar ook veel werkvoorbereiding inzat. We zijn als Emmenaren trots daarbij geholpen te hebben,’ aldus de directeur. Een nog grotere klus was de afbouw van het voormalige AMC-complex aan het Reitdiep in Groningen. Hier ging het om 290 appartementen. De Emmenaren verzorgden hier onder meer in een strakke planning ongeveer 13.000 m² cellenbetonwanden, 24.00 cementdekvloeren, 50.670 m² stukadoorswerk, 19.450 m² spackspuitwerk, 6500 m² tegelwerk en 1000 m² buitengevelisolatie. Ook voor bijvoorbeeld een kleine aanbouw Kan de klant bij Paas terecht. Het bedrijf hoort bij een select groepje dat beschikt over het SKG-IKOB keurmerk. Daarmee voldoet ze aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.


Hypermodern
Trots is Hendri Paas op de vier hypermoderne volautomatische mortelinstallaties van het bedrijf. Deze wagens rijden voor, storten een perfecte cementdekvloer en vertrekken. Groot voordeel hiervan is dat er geen restzand of lege cementzakken op het bouwterrein blijven zwerven ‘Wat dat betreft, is er veel veranderd vergeleken met de tijd van mijn vader, hij moest met nog specie de steiger op. Wij gebruiken waar mogelijk de nieuwste technieken. Onze mortel installaties zijn hier een goed voorbeeld van. We lopen hiermee echt voorop,’ aldus de directeur.


Niet alleen het materiaal van Paas Totaalafbouw voldoet aan de modernste eisen. Ook de medewerkers zijn uitstekend opgeleid. Ze zijn de visitekaartjes van het bedrijf, dus is er veel aandacht voor scholing. De kennis komt niet alleen uit boeken. Paas: ’Onze ervaren krachten geven hun ervaring zoveel mogelijk door aan jongeren. Dat is een goede combinatie van theorie en praktijk, ’constateert hij.


Nuchter
De totaalafbouwspecialist is geworteld in Zuidoost-Drenthe. De nuchtere mentaliteit in deze regio is ze op het lijf geschreven. ‘We voelen ons betrokken en sponsoren daarom bijvoorbeeld de Wielersport vereniging Emmen, FC Emmen en andere sportclubs. Sport is belangrijk voor ontspanning. Ik stap zelf na werktijd daarom graag op de mountainbike. Na zo’n pittig tochtje ben ik weer klaar voor een nieuwe werkdag, ‘besluit de directeur.

paastotaalafbouw.nl

(Visited 653 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten