In samenwerking met Bureau Land 09:54 Agri & Food, Business to Business

Mentale en zielsvoeding is belangrijk…

Internationaal Instituut Toepasbare Psychologie – Bureau Land. Sinds 1993.
Al 30 jaar, dat betekent dat we vast iets goeds doen…..EEN OPLEIDING IS EEN BRON VAN ONVERGETELIJKE VERHALEN. ZOVEEL AVONTUREN SAMEN OP ONTDEKKINGSTOCHT GEHAD. Zoveel geleerd samen. Zo veel gedeeld samen.

Reunie!
Alle mensen die een opleiding bij Bureau Land hebben gevolgd: FEEST! WELKOM
BEGIN JUNI OP ONZE FEESTELIJKE MIDDAG!
Ontmoet jouw groep weer! Opnieuw leren van elkaar…


Bureau Land sinds 1993, een vaste waarde voor individu, teams en organisaties die gevoed willen worden met nieuwe inzichten en nieuwe handelingsmogelijkheden. Toepasbare psychologie, waardoor het voedend is voor het bewust worden van hoe het anders en eventueel mooier en beter kan. Theorie is mooi, dat het werkt en ons verder brengt is beter. Professionele ontwikkeling en Persoonlijke ontwikkeling voor iedereen…opleidingen: NLP opleidingen, Systemisch Werk opleidingen, Leergang Systemisch Coachen, Trainersopleidingen en Prof. Systemisch Opsteller. Organisatie en teamtrainingen op maat ontworpen!


Drs. JOke Land als inspirerende vakvrouw geeft aan: Onze hersenen zijn als een maag, ze eten alles wat jij ze voorschotelt.
Wat zet jij je hersenen voor? Welke gedachtepatronen herhaal je en herhaal je? Hoe zorg jij voor nieuwe voeding voor jouw brein?
Als je jouw hersenen junkfood voorzet in de vorm van beperkende gedachten, controletechnieken, terugkerende overtuigingen over de wereld of over jezelf: Niets is goed genoeg, ik ben het niet waard of de ander weet het beter. Of ik moet alles goed doen, ik kan het niet of als ik nu maar wat zekerder over mezelf was, dan was het allemaal beter, dan krijg je dus slecht gevoede hersenen.


Ook jouw hersenen moeten gevarieerd eten krijgen. Wanneer heb jij iets nieuws gedaan? Iets compleet nieuws voor jou en dat je weer voelt hoe je opnieuw moet ontdekken hoe iets werkt? Ontwikkelen is soms pijnlijk om te voelen, voelen dat je in een ander vakgebied eigenlijk helemaal nog niets weet. Dat ongemakkelijke gevoel dat je iets nog niet kunt? En als je doorgaat dat prachtige gevoel van wow… ik kon het eerst niet, maar nu kan ik het wel.
Hoe vaak doe jij dat nog? Drs. JOke Land is hiermee bezig op een geheel nieuw vakgebied. Wat een ongemakkelijkheid! En wat een nieuw, spannend avontuur…
Ons onbewuste is een gewoontedier. Door gewoonten te doorbreken of soms erger: als ze voor ons worden doorbroken door onvoorspelbare zaken in het leven, scheiding, ongelukken, pijn, dan raken we soms wat uit het lood. Dan vallen we stil of we raken in paniek of we weten niet meer hoe te handelen. Voorbereiding op het leven krijgen we niet echt mee bij de geboorte.


Er is echter wel een goede voorbereiding op het leven en dat is goede voeding voor het brein.
Door elk jaar een cursus, training of opleiding te volgen, met andere mensen, blijven de hersenspieren getraind en soepel. Elk jaar iets nieuws ontdekken en voelen hoe je jezelf weer uitbreidt en hoe je verrijking krijgt van jouw professionaliteit of van je persoonlijke kapitaal.

Psychologisch kapitaal, daarvoor moet je bij Bureau Land zijn. Persoonlijkheidsvorming, persoonlijkheidsontwikkeling en de ontwikkeling van jouw Ziel. Een teruggetrokken ziel heeft geen voedingswaarde voor uitbreiding en verbinding met anderen. Beschadigingen door het leven opgelopen lijken ons soms te hinderen bij het uitreiken van onze Ziel. Daarom ook Opleidingen die gericht zijn op Zielsprocessen, Systemisch Werk. De dingen die wij onder het tapijt schuiven, toch maar weer tevoorschijn halen om te bekijken. Ook al is het pijnlijk, een plat tapijt zonder verborgen zaken is voor een familie, een team, een organisatie het gezondste fenomeen om verder te kunnen ontwikkelen. Dan is er liefdevolle ruimte voor nieuwe Zielsprocessen, voor pure blijdschap en enthousiasme.

FOOD for the Soul.
Wat is goede voeding voor de mens?
Veel mensen zijn bezig met voeding, wat wel en niet te eten? Dat is mooi, dat we voor onszelf zorgen op voedingsgebied!

Echter…
Hoe voeden we onze Ziel? Hoe voeden we onze ziel in deze toch wel chaotische wereld en al dat nieuws dat elke dag weer onze ziel bereikt en daar soms een aanslag op pleegt.
De kracht van de eenvoud spreekt ook hier weer: Liefde. Liefdevol zijn betekent niet een watje zijn of een zacht ei. Liefdevol zijn betekent dat je uitreikt naar wat je kunt omarmen en waar je ten diepste blij en gelukkig van wordt. Wellicht een liefste…


Blij worden van ontwikkeling? Jazeker, uitbreiding van de Zielsprocessen maakt dat je eerlijk kunt zijn over dingen die je moeilijk vindt, over zaken die pijnlijk voelen en dat je ook oprecht kunt zeggen: Dat kan ik niet zo goed. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat je weggezet wordt door je teamleden, familieleden of, erger nog, door het management van jouw organisatie. Ziel is het orgaan waarmee je je verbindt met de ander en de wereld. Als daar meer van is, zal de wereld een stuk minder chaotisch zijn en zich kunnen ontwikkelen tot een plek voor iedereen.

Voeding: Voeding voor jouw hersenen, jouw brein gezonde ontwikkeling geven, ook al is dat niet altijd gemakkelijk. Wees niet bang, bij ons kun je leren en wij praten in het ontwikkelingsproces niet over goed of fout. Ontwikkelen is ontdekken en proberen en experimenteren en plezier hebben.


De vrouw loopt op het strand in een warm land. Wat een prachtig strand! Dan ziet ze verderop dat het strand bezaaid ligt met stippen en heel in de verte staat een persoon. Die bukt steeds, raapt iets op en gooit het dan in de aquablauwe oceaan. Zij loopt door en er is iets veranderd in haar. Zij wil weten, zij wil leren, wat is daar gaande? Steeds weer bukt de persoon en als ze dichterbij komt, ziet ze dat het duizenden zeesterren zijn die liggen uit te drogen. Ze komt bij de man en vraagt: Wat doe jij? Hij zegt: Ik gooi ze in zee, zodat ze overleven. Zij: Je kunt ze toch nooit allemaal redden… Waarop hij er een pakt en in de zee gooit en zegt: Ik maak het verschil voor deze zeester! Waarop hij de volgende weer pakt…
Waar maak jij het verschil?

IITP-Bureau Land al 30 jaar.
Ontwikkeling is onze corebusiness, al 30 jaar lang. Professionele en persoonlijke opleidingen. De natuurlijke behoefte van mensen stimuleren.


Bel ons en vraag informatie!
bureauland.nl
tel: 085-1307484

(Visited 301 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten