In samenwerking met SHP Vastbouw 17:10 Bouw

‘Samen bouw je beter’: Nieuwbouw 70 appartementen Nijlânsdyk Leeuwarden

Op 18 juni is de Dag van de Bouw en SHP Vastbouw laat dan graag zien wat ze kan. Daarom mag iedereen op die dag van 10 tot 14 uur in Leeuwarden naar de bouw aan de Nijlânsdyk komen kijken. Op deze voormalige LTS-locatie verrijzen onder andere 70 appartementen van SHP Vastbouw in opdracht van Hestia, ontwikkeld door Mipatio. Samen bouw je beter in de praktijk.

SHP Vastbouw bouwt op deze locatie in totaal 70 appartementen. 46 Appartementen voor de GGZ en 24 huurappartementen. „Een mooi project om te laten zien wat wij bedoelen met ‘Samen bouw je beter’”, vertelt directeur Geert Smid van het bedrijf met 2 vestigingen in het noorden, Grou en Groningen, en 32 mensen vast in dienst. Een allround bouwbedrijf dat alle disciplines in huis heeft, een platte structuur kent en zich flexibel opstelt. Het maakt deel uit van familiebedrijf Vastbouw Groep met het hoofdkantoor in Rijssen. „Door meer openheid in de branche, tussen bedrijven onderling en in ieder bedrijf, kun je meer en beter resultaat bereiken. Gun elkaar de ruimte, heb respect voor elkaar en wees duidelijk over wat je van elkaar verwacht. Geef mensen meer vrijheid en verantwoordelijkheid, zowel aan eigen personeel als aan ketenpartners. Werk aan werken met perspectief en plezier. Ons motto: ga fluitend naar je werk en zingend weer naar huis.”

‘Ons motto: ga fluitend naar je werk en zingend weer naar huis.’

Moderner en diverser

De Vastbouwers van SHP zijn ervan overtuigd dat bouwen efficiënter kan. Voor de mensen die er in werken zoals de vakmensen, de ketenpartners en voor de opdrachtgevers. Projectleider Jelmer Jonker: „Nu leven we in een bijzondere tijd, maar dat is tijdelijk. We moeten innoveren en harder werken om een goede toekomst te hebben. Willen we aantrekkelijk blijven als branche, moeten we ons sterker richten op het perspectief dat we mensen kunnen bieden. Wat willen mensen, wat verwachten ze van je als werkgever? Hoe kun je ervoor zorgen dat ieder mens zo goed en plezierig mogelijk bijdraagt aan het geheel en zichzelf kan zijn in de organisatie, wat past bij iemand?”

Een beetje moderner en diverser in de bouw mag het wel zeggen ze in Grou, waar naast Geert en Jelmer, ook Hotze Pruis, Jurrie Scheffer en Francesca Boek aan tafel zitten. Om hun werk, vooral veel in opdracht van beleggers en projectontwikkelaars, goed te doen is persoonlijk contact en een gemoedelijke, open sfeer wezenlijk. Daarnaast zal de komende jaren ook de aandacht gericht worden op eigen projectontwikkeling. „We hebben het goed en we vormen een eenheid”, zegt Francesca. „Daarom kunnen we ‘Samen bouw je beter’ ook waarmaken. Daar werken we aan als team. En daarom zijn we er trots op dat we op de Dag van de Bouw van 18 juni in Leeuwarden kunnen laten zien wat dat betekent.”

www.shpvastbouw.nl

(Visited 32 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten