In samenwerking met Onrust in Nieuw Buinen 13:41 Business to Business

Het betere buitenleven begint bij Onrust in Nieuw Buinen!

Het voorjaar komt er aan. En zoals bekend begint het betere
buitenleven bij Onrust in Nieuw Buinen.

Tuinmachines: een mooi gazon…..
In de tuin genieten van het mooie weer, terwijl uw gras automatisch gemaaid is/wordt?

Tal van mogelijkheden met de robotmaaiers van Stihl, we hebben in de winkel een demo veld, en onze medewerkers adviseren graag over de mogelijkheden. Maar ook voor een loop,- of zitmaaier voorzien we u graag van de juiste informatie. Het is niet alleen gazonmaaiers, ook kunnen we u voorzien van heggenscharen, kettingzagen, houtklovers, bosmaaiers, hogedrukreinigers etc.etc Ook het toebehoren hebben we in voorraad, extra kettingen voor de kettingzaag, draadkoppen voor bosmaaiers etc. We beschikken over een eigen technische dienst, die ook het onderhoud en de reparaties van de tuinmachines, compressoren, hogedrukreinigers enz. kunnen verzorgen.

Functionele outdoor kleding
Onrust in Nieuw Buinen behoeft amper nadere introductie. Het is dé vakhandel voor tuin- en parkmachines, (bedrijfs)kleding en gereedschappen. Een nieuw onderdeel van Onrust is ook Drents Jachthuis. Daar vind je zeer functionele outdoorkleding. ‘We hebben een ruimte van ongeveer 300m2 ingericht met kleding en toebehoren voor het buitenleven. De kleding is perfect voor bijvoorbeeld natuurfotografen, die zo ongemerkt de natuur in kunnen gaan en dieren kunnen fotograferen. De kleding is ook zeer geschikt voor hondentrain(st)ers, boswachters, jagers’ maar uiteraard voor een ieder die veel in de natuur doorbrengt, zegt Alberta. Uiteraard is veel van deze kleding wind- en waterdicht en ademend.

’ NIEUW!! Teekwerende kleding bij Onrust
Je kunt bij Onrust nu ook terecht voor teekwerende kleding. Als gevolg van een beet van een teek kun je zomaar te maken krijgen met de ziekte van Lyme. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben. We hebben een complete lijn teekwerende kleding; van broeken, blouses, jassen, vesten, shirts tot sokken. De kleding beschikt over een speciale teekwerende stof. Komt er een teek op de kleding, dan valt die teek er af. Onrust, voor 2000 vierkante meter winkelplezier,is gevestigd aan de Drentse Poort 1B in Nieuw Buinen. Je kunt er gratis parkeren, zoals ook de koffie en thee er gratis zijn.

Telefoon: 0599-653042.
www.onrust.net

(Visited 40 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten