In samenwerking met Zijl Assurantiën en Hypotheken 15:52 Business to Business

Zijl Assurantiën en Hypotheken: hetzelfde, maar dan heel anders

Zijl Assurantiën zit weer als vanouds in het centrum van Zuidlaren. Er is wel wat veranderd. Zijl biedt veel meer. Van hypotheken tot vastgoedfinancieringen, van bedrijfsfinancieringen tot krediet; je kunt ervoor terecht aan de Stationsweg.

Op de vlaggen buiten en de tekst op de ruiten is het al te zien. De bekende naam heeft een toevoeging gekregen: Zijl Assurantiën én Hypotheken heet de zaak sinds dit voorjaar. Die uitbreiding viel samen met de verhuizing terug naar de dorpskern. En allebei die besluiten zijn logisch, vindt Kim Veldkamp. Zij is als hypotheekspecialist in Zuidlaren te vinden.
„Waar je ziet dat veel grote banken juist wegtrekken uit de dorpen, openen wij er onze deuren. We willen onder de mensen zijn en dat iedereen gemakkelijk bij ons binnen kan stappen. Zo kunnen wij de beste dienstverlening garanderen.”


De nieuwe locatie is vooral voordelig nu het aanbod zo veel groter is geworden. Wie binnenstapt aan de Stationsweg kan er al zijn verzekeringen regelen, maar meteen ook eens naar de hypotheek laten kijken. Kim : „We doen nog meer. Laatst kwam hier een ondernemer binnen die krediet nodig had om door te groeien en het bij zijn eigen bank niet kon krijgen. Dat krediet konden wij wel regelen.”


Hypotheken en meer
Op het kantoor in Zuidlaren kan meer. En dat ontdekken steeds meer verzekerden. „Je ziet dat Zijl een bekende naam is en dat steeds meer mensen binnen komen lopen om te zien hoe de zaak tegenwoordig is”, vertelt Kim. „Dat we veel meer doen dan verzekeringen alleen, wordt ook steeds bekender. Of het is een aangename verrassing voor klanten die eigenlijk alleen voor een verzekering komen. Dat gebeurt ook.”


Edwin, Froukje en Sandra heten dagelijks mensen welkom bij Zijl. Zij geven deskundig, onafhankelijk advies over alle soorten verzekeringen. Kim is er voor de hypotheken. „En ook voor ons verdere aanbod van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen: we kunnen het allemaal, we hebben het allemaal. Dat maakt ons uniek in deze regio.”


‘De expertise is enorm, we zijn bij Veni – en dus ook bij Zijl – van alle markten thuis. Wat we in Groningen kunnen aanbieden, hebben we in Zuidlaren ook’


Dat ongekend brede aanbod is mogelijk dankzij een innige samenwerking met de Veni Groep in Groningen. Kim besteedt een deel van haar werktijd op dat kantoor. „De expertise is enorm, we zijn bij Veni – en dus ook bij Zijl – van alle markten thuis. Wat we in Groningen kunnen aanbieden, hebben we in Zuidlaren ook.”


Van een industrieterrein naar de dorpskern, van verzekeringen naar een breed aanbod. Zijl Assurantiën en Hypotheken is er nog gewoon, maar is ook flink veranderd. Kim : „De sfeer is nog steeds gemoedelijk, zoals verzekerden ook bij Zijl kennen. Dat hoor ik van mensen die hier binnenlopen. Wat we tegenwoordig te bieden hebben, overtreft de verwachtingen. Dat is erg goed om te horen!”

www.zijlassurantien.nl

(Visited 5 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Sluiten